HTML

Amerikai Fater Letöltés

A legjobb Amerikai Fater rajongói oldalt találtad meg. Olvass a erről a szuper sorozatról, és töltsd le az epizódokat most!

Itt egy kis leírást találhatsz a sorozat főszereplőiről:

Stan Smith:

Replublikánus középosztálybeli amerikai apa, aki szigorúan neveli gyermekeit, és katolikus fanatikusan vallásos. Útálja a melegeket. A tipikus republikánus karikatúrája. A CIA-nál dolgozik mint ügynök.

Francine Smith:

Stan felesége, aki kiváló külsejével hódította meg Stant. Butácska, soha nem dolgozott életében, és igazi háziasszonyként éli az életét.

Steve Smith:

Stan fia, aki barna hajú nem lehet tudni miért (anyja szőke, apja fekete hajú). Szűz, gimnáziumba jár, és lúzer. Nagy álma, hogy találjon egy csajt magának, de ez sehogy sem jön össze.

Hayles Smith:

A család fekete báránya, békepárti, demokrata, ellenez mindent, amit az apja támogat.

Roger:

1600 éves űrlény, akinek nem tudjuk a nemét, néha nőként, néha férfiként viselkedik. A Smith család azután fogadta be, miután lezuhant az 51-es körzetben, és megmentette Stan életét. Goromba, gúnyolódik, de mindenki szereti.

Claus:

Egy német kém elméjét a CIA belerakta egy hal testébe, és így lett Claus. Általában kedves a családhoz, ám gyakran szomorú, és egyedül érzi magát az akváriumában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifater.blog.hu/api/trackback/id/tr302425785
süti beállítások módosítása